Aircond Chemical Washing & Cleaning

Chemical Cleaning UK Technology

Syarikat kami menggunakan teknologi daripada UK dimana penghawa dingin rumah anda akan dicuci dengan menggunakan bahan kimia khusus dalam pencucucian aircond.ini merupakan teknologi terbaru dan berkesan untuk menanggalkan kotoran degil pada aircond.Kotoran degil terlampau dapat dihilangkan melalui pencucian kimia dan kami akan mencadangkan anda untuk mencuba kaedah terbaru ini dalam memastikan kesejukan penghawa dingin dirumah anda lebih efisiensi,meningkatkan jangka hayat untuk rosak. dan aircond lebih sejuk.

Upah Pasang Aircond Baru / New


Upah pasang aircond baru, kami menjual pelbagai jenis aircond dan juga memberikan khidmat nasihat untuk kos pemasangan aircond / installation aircond dengan harga terendah dan model bermutu,diantaranya adalah,daikin,panasonic,york,acson dan lain-lain brand.


Upah Pasang Aircond Second hand


Kedai aircond kami menyediakan pelbagai brand aircond second hand.Upah pasang aircond second hand / refurbished air conditioners.harga aircond juga lebih murah berbanding membeli aircond yang baru.ini bersesuaian dengan budget dan kewangan anda.


Isi / Top-up Gas Aircond

Masalah haba panas atau tidak tidak sejuk adalah disebabkan kebocoran atau kehabisan gas.Untuk mengembalikan aircond tak sejuk anda perlu topap gas.

Anda mencari aircond service & maintenance?


Setiap service yang kami berikan akan diberi jaminan atau after service warranty.Anda tidak perlu risau jika aircond anda menghadapi masalah lagi selepas kerana kami memberikan tempoh warranty untuk aircond anda.Pastikan anda menghubungi kami untuk mendapatkan harga dan khidmat nasihat.


Our Address

KW Mega & Plumbing,
Jalan Tuanku Antah,
70100,Seremban,Negeri 9
Malaysia

Lokasi dan Waktu Kerja

Kawasan kerja di Nilai,Seremban,Senawang,Port Dickson dan keseluruhan Negeri Sembilan

Every Day 8:00am - 11:00pm (GMT +8)